Neel Con Konzalting /gradnja i adaptacija/

Neel Con Konzalting /gradnja i adaptacija/

Kao što smo i obećali, naš drugi blog govori o novim uslugama koje nudimo našim klijentima kroz – Neel Con consulting & construction. Usluge su proizašle iz ove vrlo čudne godine za nama, kada su nam svima (uz ostalo) bila ograničena putovanja, a potrebe za vlastitom malom oazom mira sve veće i čvršće.

Neovisno o vrsti nekretnine naši su klijenti, a pogotovo oni koji dolaze iz udaljenih dijelova Hrvatske ili svijeta, imali potrebu za stručnom pomoći i savjetovanjem oko organizacije radova i prikupljanja potrebne dokumentacije kako bi se realizirali njihovi snovi i ideje. Upravo je zato i nastao Neel Con consulting & construction, naša nova usluga kojom svim zainteresiranim klijentima nudimo savjetovanje i potporu kroz sve procese realizacije vlastitih projekata.

Što mi to točno radimo, za što nas možete angažirati?

U današnjoj svakodnevnici u kojoj je vrijeme najdragocjenija stavka koju imamo, naše usluge vam omogućavaju upravo to – vrijeme! Tko god se susreo s gradnjom ili renoviranjem, odnosno izvođačima radova razumije koliko se vremena i energije može utrošiti u samom procesu, a moguće i da se određene stavke pretplate ukoliko vam nedostaju pravovremene i točne informacije.

Za sva savjetovanja i ideje, tu je naša kolegica Elis Del Treppo Popović, kojoj smo prepustili vodstvo u Neel Con konzalting uslugama. Njeno višegodišnje iskustvo u izgradnji i renovaciji obiteljskih kuća, vila za odmor, te stanova može vam uštedjeti vrijeme ali i novac s obzirom da raspolaže potrebnim informacijama i nadgleda radove koji su u tijeku. Mi volimo reći da smo vaše „oči i uši“ na terenu kada vas tamo nema, a vrijeme koje mi utrošimo u pregovorima s izvođačima ostaje vama za vaše privatne ili poslovne svrhe.

Usluge koje nudimo obuhvaćaju cjelokupni proces od pronalaska idealne nekretnine, analize prostorno planske dokumentacije za zemljišta, provjeru svih elemenata za gradnju (mogućnosti priključenja na infrastrukturu elektroenergetske mreže, vodoopskrbne mreže, kanalizacijske mreže, telefonskog i Internet priključka, itd.), suradnju sa našim partnerskim timom arhitekata i geodeta u izradi geodetskih podloga, idejnog arhitektonskog i glavnog projekta, 3D vizualizacije interijera i eksterijera, konzultacije i savjetovanja sa građevinskim tvrtkama i ostalim izvođačima radova do upisa gotovog projekta u katastar i dobivanja uporabne dozvole.

Naše usluge mogu biti po sistemu „ključ u ruke“, što pogotovo može biti zanimljivo inozemnim klijentima ili onima iz drugih županija, a koji nisu u mogućnosti svakodnevno dolaziti na lokaciju izvođenja radova. Također, možemo se uključiti u radove u različitim fazama gradnje/renovacije. Ukoliko je klijent već u procesu radova i u određenom trenutku se nađe u nedoumici i potrebna mu je pomoć, odnosno savjet vezan uz određenu fazu gradnje (npr. vodoinstalacije, elektroinstalacije, izrada namještaja po mjeri, uređenje interijera, knauf i soboslikarski radovi...) mi stojimo na raspolaganju.

Važno je spomenuti i da imamo brojne suradnike s kojima smo ostvarili veliki broj uspješnih suradnji kroz različite projekte koje smo kroz godine realizirali, te svakom klijentu nudimo mogućnost barem 2-3 ponude izvođača radova po fazi gradnje.

Neke od naših projekata koji su već realizirani ili su u fazi izgradnje možete pronaći na našim stranicama  - konzalting.

Hvala vam na vremenu koje ste posvetili našem blogu. Nadamo se da vam je bio zanimljiv i da ćete nas nastaviti pratiti. A svima vama koji ste u fazi gradnje i/ili renovacije vaših nekretnina, bez obzira dali se odlučili za naše usluge ili ne, želimo što skoriji završetak radova, i da što prije uđete u vašu novu oazu mira koju ste si zamislili.


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".