Svetvinčenat - kuća sa bazenom

Ovaj projekt je nastao iz potrebe naših klijenata koji žive i rade u inozemstvu a željeli su sebi stvoriti životni prostor u središnjoj Istri, selo Svetvinčenat. U suradnji sa našim partnerima iz ureda geodeta i arhitekta stvorili smo projekt po njihovim željama, te ishodovali građevinsku dozvolu. Od građevinske dozvole pa sve do završetka projekta involvirani smo u projekt kroz prikupljanje ponuda različitih izvođača, nadzora provedbe radova pa sve do završetka projekta po sistemu „ključ u ruke“. Iako u nemogućnosti biti direktno na gradilištu, investitori su bili „prisutni“ kroz sve faze razvoja radova i to putem whatsapp video poziva te kontinuiranoj potpori koji smo pružali u svim fazama razvoja projekta. Bili smo njihove oči i uši na terenu kada su oni bili i nekoliko tisuća kilometara udaljeni od gradilišta.

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".