Marketing

U modernoj stvarnosti s mnogobrojnim kreativnim rješenjima, kvalitetan i profesionalan marketing nekretnina više nije luksuz već potreba. Fotografije i video uradci generiraju pozitivne rezultate i vidljivost nekretnine u mnoštvu ponude na današnjem veoma kompetitivnom tržištu, dok se dronovi koriste i kao medij nove percepcije svijeta nekretnina. Iz tog razloga odlučili smo našim klijentima omogućiti bolje pozicioniranje vlastitih nekretnina u svrhu njihove brže i kvalitetnije prodaje.

Naša agencija nudi mogućnost dodatnog, profiliranog marketinga kroz izradu profesionalno obrađenih fotografija i video uradaka, odnosno snimanja dronom. Na taj način kroz oglašavanje dobivamo priliku u moru sličnih oglasa na tržištu ponuditi video uradak koji će prikazati vašu nekretninu iz sasvim nove perspektive.

Dronom možemo u najkraćem vremenskom roku obuhvatiti svaku posebnost nekretnine, snimiti nekretninu uključujući vanjsko okruženje, kreirati 360° prikaz, izraditi kadrove iz ptičje perspektive, spojiti ljepotu eksterijera i interijera i zaokružiti cijelu priču u dinamičnom videu vrhunske kvalitete.

Ovakav videomaterijal iskače u svojoj vizualnoj atraktivnosti, štedi vrijeme dolazaka i organizacije razgledavanja, stvarajući zainteresiranom kupcu bližu i jasniju sliku same nekretnine i njezinog okruženja, a sve iz udobnosti vlastitog doma.

Istovremeno, cijela se priča uklapa u želju i potrebu da u ovoj novoj situaciji zaštitimo zdravlje nas samih i onih oko nas.

Svim zainteresiranim klijentima nudimo navedene usluge po vrlo pristupačnim cijenama, dok za klijente s kojima agencija potpiše ekskluzivan ugovor o kupoprodaji, kompletan trošak izrade video materijala je besplatan. Cjenik usluga provjerite na slijedećem linku „cjenik usluga“, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite putem slijedećeg linka:

Kontakt

*Svaki let i snimljeni materijal usklađeni su sa važećim zakonodavstvom (Pravilnik o sustavima bespilotnih zrakoplova i Uredba (EU) 2018/1139 Europskog parlamenta i Vijeća od 4. srpnja 2018. o zajedničkim pravilima u području civilnog zrakoplovstva i osnivanju Agencije Europske unije za sigurnost zračnog prometa i izmjeni uredbi (EZ) br. 2111/2005, (EZ) br. 1008/2008, (EU) br. 996/2010, (EU) br. 376/2014 i direktiva 2014/30/EU i 2014/53/EU Europskog parlamenta i Vijeća te stavljanju izvan snage uredbi (EZ) br. 552/2004 i (EZ) br. 216/2008 Europskog parlamenta i Vijeća i Uredbe Vijeća (EEZ) br. 3922/91)

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".