Konzalting

Neel Con konzalting je usluga naše agencije koja je nastala iz potrebe i zahtjeva naših klijenata koji su nakon ostvarene uspješne kupoprodajne suradnje sa agentima iskazali interes i povjerenje da upravo nama povjere stručno savjetovanje i nadzor tijekom svih procesa gradnje vlastite kuće/vile po sistemu ključ u ruke.

Usluga suradnje može sadržavati sveobuhvatni proces razvoja projekta ili može biti podijeljena na pojedinačne aktivnosti koje uključuju:

1. Provjera dokumentacije

Neel Con konzalting vam nudi usluge od početne faze kupnje zemljišta, te prvotne analize prostorno planske dokumentacije koja uključuje provjeru svih elemenata bitnih za gradnju poput mogućnosti priključenja na infrastrukturu elektroenergetske mreže, vodoopskrbne mreže, kanalizacijske mreže, telefonskog i internet priključka, itd...

2. Usluge geodezije i arhitekture

Suradnja sa našim partnerskim timom profesionalaca u izradi geodetskih i arhitetskih projekata, od izrade geodetske podloge, izlaska na teren za određivanje međa, realizacija idejnog riješenja, 3D projekcije eksterijera i interijera, do ishodovanja pravomoćne građevinske dozvole, te upisa gotovog objekta u katastar po dobivanju uporabne dozvole.

3. Nadzor i koordinacija gradnje po sistemu "ključ u ruke"

Usluge zastupanja i koordinacije gradilišta kroz sve faze gradnje od temeljnih ploča, iskopa i izrade bazena, zidane gradnje, elektroinstalacija, vodoinstalacija i kanalizacije, pvc stolarije, do svih ostalih unutarnjih završnih radova.

4. Priključenje infrastrukture

Vođenje, nadzor i provedba priključenja infrastrukture na objekt, komunikacija i izlazak na teren sa svim predstavnicima komunalnih poduzeća (elektroopskrba, vodoopskrba, kanalizacija, herculanea, telekomunikacije).

5. Ishodovanje uporabne dozvole

Prikupljanje sve potrebne dokumentacije za ishodovanje uporabne dozvole po završetku svih radova na objektu, te izlazak na teren sa predstavnicima javnih poduzeća.

6. Unutarnje uređenje

Stručno savjetovanje i nadzor izvođača unutarnjeg uređenja, prema potrebi i dogovoru logistika i montaža namještaja.

Cijenik po pojedinačnim fazama pronađite na slijedećem linku "cjenik usluga", za sveobuhvatne projekte po sistemu "ključ u ruke" cijena na upit.

Pronađite neke od naših radova u različitim fazama izgradnje ili adaptacije u Puli, Svetvinčentu, Peroju, Vodnjanu na slijedećem linku!

Obratite nam se te zatražite individualiziranu ponudu ovisno o vašim potrebama.

Kontakt

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".