Adaptacija stana – Pula

Ponekad nemate vremena za sav posao koji iziskuju „majstori u domu“, a želite svoju nekretninu urediti za vaš život ili možda za najam. I u takvoj situaciji možemo vam pomoći, omogućiti vam kontakte sa brzim i efikasnim izvođačima radova koji dođu u dogovorenom roku i iza sebe ne ostave nered po završetku radova. Ponekad vam je potrebna ideja kako kreirati određeni prostor da bude koristan i uređen sa ukusom. Našim klijentima pomogli smo pri adapraciji jednom malog stana u centru Pule, od ideje na koji način urediti tako mali prostor da bude istovremeno iskoristiv i oku ugodan, te su ga nakon renovacije uspijeli prodati po cijeni koji su si i zamislili.

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Elis Del Treppo Popović

Elis Del Treppo Popović

+385 98 898 351
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".