Centar Pule - adaptacija stana za turizam

Naš zadnji projekt odnosi se na adaptaciju stana u strogom centru grada Pule, poznata Kandlerova ulica, gdje smo uredili mali stan površine 33 m2 za turističku namjenu.
Stan je u naravi studio, gdje nije bilo odvojenog spavaćeg dijela, međutim prema želji klijenata smo izveli gipsanu pregradu, kojom se unutar nekretnine dobio odvojen spavaći dio u kojem se smjestio veliki bračni box spring krevet.
Također predvidio se dodatni prostor ispod prozora za radni stol i stolicu, kako bi gosti mogli imati mogućnost rada na daljinu, sve zastupljenijeg digitalnog nomadskog turizma.
Pregradni zid je poluotvorenog tipa kako bi se vizualno povećao prostor dnevnog boravka u kojem se smjestio komforan kauč na razvlačenje, dodatna mala fotelja te veliki LCD televizor.
Kuhinja je kompletno namještena i opremljena sa svim potrebnim uređajima za turistički najam, od staklo keramičke ploče, pećnice, nape, do Nespresso aparata za kavu. Klijenti su veoma zadovoljni postignutim projektnim zadatkom, a sudeći prema započetom bookingu i gostima se također sviđa uređenje interijera.
U nastavku You Tube link koji prikazuje faze od započete renovacije do završnog uređenja.

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".