Zajedno u osiguranju vaše nekretnine!

Zajedno u osiguranju vaše nekretnine!

Mi kao agenti za nekretnine dobro znamo koliko može biti iscrpljujuće, kako financijski tako i vremenski, doći do savršene nekretnine, doma iz snova.

Upravo iz tog razloga za sve naše klijente dogovorili smo poslovnu suradnju sa vodećom osiguravateljskom kućom Grawe Hrvatska koja vjeruje kako u domu postoje tri važne police. Na prvoj su uramljene fotografije vaših najdražih. Na drugoj su knjige i sitnice. Treća je polica osiguranja vašeg doma! GRAWE DOM paketi osiguranja pomažu vam zaštititi dom u koji ste uložili puno truda i ljubavi. Nažalost, ponekad je dovoljan samo jedan trenutak da sve nestane ili se trajno ošteti.

S toga agencija Neel Con svojim klijentima nudi mogućnost pristupačnijeg i jednostavnijeg rješenje osiguranja kupljene nekretnine sa dodatnim popustom od 10% na sve ugovorene police osiguranja kućanstva. Zatražite putem formulara informativni izračun police, i nemojte propustiti priliku osigurati svoju nekretninu na vrijeme!


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".