Zašto je prednost raditi u Neel Con agenciji?

Zašto je prednost raditi u Neel Con agenciji?

Neel Con agencija za nekretnine nedavno je proslavila svoj 9. rođendan, a trenutni tim čine direktor Nenad, agenti Andrej, Ivana i Patricija, HR voditelj  Elis i administratorica Sara.

Kroz kratki razgovor s kolegama saznajemo što oni smatraju prednostima rada u Neel Con agenciji.

Fleksibilno radno vrijeme, međusobno poštovanje te iznimno dobri odnosi s kolegama samo su neki od razloga koje je kolega Andrej naveo kao benefite rada u agenciji Neel Con, a s nama je već gotovo 5 godina. Navodi i kako mu je najbolji osjećaj onaj nakon sklopljenog kupoprodajnog ugovora, kao i zadovoljstvo koje se iščitava na licima klijenata što je često popraćeno i vrlo pozitivnim recenzijama.

Patricija se u agenciji osjeća vrlo ugodno, najviše joj se sviđa što se trud i rad cijene i adekvatno nagrađuju, ulaže se u djelatnike putem marketinga (vizitke, naljepnice...) te su službeni automobili uvijek na raspolaganju. Kao benefit dodaje i organizaciju administratora koji je veliki suport agentima te im omogućava puno brže i lakše praćenje i preuzimanje nekretnina, a s kolegama voli zajedničke odlaske na teren jer se na taj način povezuju i mogu dijeliti stečena znanja i informacije.

Motivirajuća i radna atmosfera, posvećenost, dostupnost i podrška kao glavni aspekt kolegijalnih odnosa te direktorova posvećenost i konstantno ulaganje u tim kroz individualne ili grupne edukacije, kao i team buildinge koji uvelike olakšavaju inače zahtjevnu ali stimulirajuću vrstu posla glavni su benefiti koje navodi Ivana. Izdvaja kako je ovaj posao jako specifičan i unikatan te omogućava neusporedivo zadovoljstvo prilikom sklapanja posla, odnosno pronalaska budućeg doma našim klijentima.

Voditeljica ljudskih potencijala Elis kao glavnu prednost izdvaja osjećaj zajedništva i povezanosti među kolegama. Iako je posao agenta u nekretninama često dosta samostalan svi se trude postići maksimalne rezultate kao grupa u kojoj se kolegijalnost stavlja ispred individualnih ciljeva te nema osjećaja suparništva. Zaključuje kako su timski rad i zajedništvo ono što čini razliku i izdvaja Neelcon od mnoštva agencija. Jednom riječju, mi smo jedna mala „obitelj“ gdje smo svi za jednog, jedan za sve!

Administratorica Sara najnovija je radna snaga agencije, njezin posao je sastavljanje objava za društvene mreže, pružanje pomoći i usmjeravanje agenata, komunikacija s klijentima te ostali potrebni administrativni poslovi. Vrlo je zadovoljna svojim poslom i uvijek pozitivnom motivirajućom atmosferom u uredu, a najdraže joj je kada se kolege vrate s terena sa novim zanimljivim saznanjima. Ono što bi izdvojila kao prednost agencije je povezanost i poštovanje među kolegama, vrlo lijep i ugodno uređen uredski prostor i tjedni zajednički sastanci na kojima se otvoreno razgovara, dijele ideje, zamisli i prijedlozi koji u konačnici dovode do boljih rezultata cijelog tima.

Kolege kao veliki benefit dodaju nerijetke odlaske na neformalna druženja nakon posla, ili na piće tijekom pauze na poslu, što uvelike pridonosi povezanosti među kolegama, ali i dobroj i pozitivnoj atmosferi na radnom mjestu.

Naš lider tima, direktor Nenad, smatra najbitnijim dobro radno okruženje i timsku sinergiju, osim rezultata pojedinca vrlo su mu bitni i rezultati zajednice. Naglašava timsko znanje vladanja jezikom i problematikom nekretnina, kao i bitnost suradnje u svijetu nekretnina koje znatno olakšava prodaju i zahtjeve naših klijenata. Dinamičan posao, kao i zarada, potiču daljnji rast pojedinca uz svakodnevni i ustrajni rad, trud, volju i integritet, kaže Nenad.

Nenada kolege opisuju kao educiranog profesionalca s dugogodišnjim iskustvom, koji je vrlo posvećen poslu i svom timu, pristupačan, prilagodljiv, veoma korektan i uvijek nadohvat ruke.

Cijeli tim jednoglasno zaključuje da su glavne prednosti rada u Neelcon teamu uvijek pozitivno i poticajno okruženje, pružanje kontinuirane podrške i usavršavanja, nagrađivanje dobrih rezultata, i ono najbitnije – timski rad!

Dodatne informacije o agenciji i ponudi nekretnina osim na našoj web stranici: https://neelcon.hr/hr/, možete pronaći na Facebook (https://www.facebook.com/neelcon.hr) i Instagram (https://www.instagram.com/neelcon.hr/ ) platformama na kojima svakodnevno možete pratiti objave i novosti.


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".