Tko smo, što smo?

Tko smo, što smo?

I eto nakon dosta vremena, premišljanja, vaganja i odlučivanja krenuli smo u novu avanturu bloga na našim stranicama. Stoga smo se sa prvim blogom htjeli predstaviti kako našim vjernim klijentima koji već dugo godina posluju sa nama, otkriti neke nove započete projekte, ali isto tako predstaviti se i našim novi klijentima kako bi se obostrano mogli bolje upoznati i započeti neku novu avanturu međusobne suradnje...

Kako je nastao sadašnji Neel Con?

Pa krenimo… Priča započinje još 2013. godine kada se Nenad Popović, naš glavni, odgovorni i ozbiljni (ali i drag i pristupačan 😊) direktor, nakon višegodišnjeg iskustva u području kupoprodaje nekretnina, odlučio upustiti u samostalne vode i započeti osobnu avanturu života zvanu samostalno poduzetništvo. Kao jedina zaposlena osoba u poduzeću imao je sve funkcije kako tome tako biva, pa je uz funkciju direktora odrađivao i sve ostale: agent za nekretnine, administrator, tajnica, ali …i čistačica 😊 Sam početak bio je doista izazovan, ali rad i trud se uvijek isplate.

Kada je u samom početku odabrao i započeo rad u poslovnom prostoru isti je trebalo prilagoditi potrebama poslovanja, a kako je to bila samo jedna roh-bau prostorija, bez prozora, vrata, sanitarnog čvora možete zamisliti kakav je to aktivan i izazovan početak bio. Uloženo je puno vremena i rada da se prostor dovede u upotrebljivo i sadašnje stanje. Moramo spomenuti da je i Nenad puno poslova odradio sam, od postavljanja pregrada knaufom, betoniranja podloga, postavljanja keramičkih pločica, montaže namještaja i same dekoracije interijera. Pomoć i podrška u cijelom navedenom procesu bila mu je supruga Elis, koja je tada odrađivala administrativni dio poslovanja, te su zajedničkim snagama prošli kroz sve početničke uspone i padove, ali i velike životne promjene. Neki od naših višegodišnjih klijenata zasigurno će se sjetiti razdoblja kada su Nenad i Elis, koja je u to vrijeme bila u poodmakloj fazi trudnoće, odlazili na teren i sastanke s klijentima iz kojih su se razvila nova poznanstva, dugogodišnja prijateljstva i partnerstva. 2015.te godine dolazi prinova, s kojom oni sami dolaze do nekih novih spoznaja, želja i poticaja za još više truda, rada i napretka.


Tko su naši agenti?

Iako su kroz vrijeme neki agenti i agentice dolazili/odlazili, pravo povećanje u timu stiže 2017. godine kada Elis dolazi na radno mjesto administratora, a s njom i nova grana poslovanja agencije – sezonski rent-a-car (o toj temi ćemo nekom drugom prilikom 😊)

Linija rasta se nastavlja pa 2018. godine dolazi nam još jedan agent Andrej Del Treppo koji je uz ostale navedene agente i u ovim, nešto izazovnijim, poslovnim godinama još uvijek s nama i nadamo se da će još dugi niz godina tako i ostati.


Poslovni prostor

Kroz vrijeme se nisu mijenjali samo agenti, već i sam poslovni prostor agencije. Uvijek smo željeli kreirati i stvoriti što ljepši, ugodniji, prisniji radni prostor kako bi se naši agenti osjećali ugodno i „kao kod kuće“, a samim time i naši klijenti. Kao i svaka horoskopom definirana Djevica, tako i Nenad uvijek teži perfekcionizmu pa uz to vezano uvijek dolazi i ta potreba da se sve može raditi na bolji, inovativniji i drugačiji način. Iz tog razloga ne čudi činjenica da se bar jednom mjesečno pojavi pred agentima s poznatim „pogledom“ u oku i oni su već spremni da zasukaju rukave i prionu na premještanje, namještanje, izokretanje…namještaja.

U nastavku bloga je link na video nastajanja agencije od samog početka do trenutnog izgleda poslovnog prostora – kliknite, potvrdite naše riječi i pretplatite se na naš kanal – besplatno je.


Youtube link


Politika agencije

Poslovna politika agencije je profesionalnost, integritet, dostupnost, ljubaznost, spremnost na pomoć, čak i korak dalje ukoliko to klijent to želi. Svaki poslovni odnos temelji se na iskrenosti i otvorenosti, pa se ne libimo reći i neke činjenice koje klijent možda i nije spreman čuti poput uvijek nepopularne fraze: „cijena vaše nekretnine je iznad tržišne pa će se kupac teško naći“. Pa iako je prodavatelj rijetko spreman na takvu realnost, mi smo tu da klijentu ukažemo na trenutne okolnosti na tržištu nekretnina, te da zajedničkim snagama realiziramo njihove ciljeve. A ostvarenje cilja, pa makar i uz prilagodbu, je uvijek uspjeh kako i za nas agente tako i za naše klijente. 

U moru drugih agencija ono što nas ističe, što i naši klijenti sami primjećuju, je korektan i profesionalan odnos. Iako je to uglavnom pozitivno, nekad nas to „izbaci iz utrke“ pa neku nekretninu ili prodaju izgubimo, ali na kraju dana znamo da smo samo bili svoji! A to znači da vjerujemo u svoj rad i svoj odnos sa klijentima, te da ćemo na taj način ostati zamijećeni i zapamćeni od strane naših klijenata što nam dokazuju i divne recenzije na aplikaciji googlemybusiness, pa ukoliko želite, kliknite na link i provjerite sami.

Planovi...

Nećemo previše pričati o ovoj 2020. godini, vjerujem da većina nas ima isto ili slično mišljenje, da je poslovanje većini vjerojatno usporilo, ako ne i stalo. S druge strane nama je ova 2020.ta godina donijela neka nova neistražena područja, gdje se stvorila nova potreba za uslugama zatražena od strane naših klijenata, te je tako stvoren Neel Con Konzulting /gradnja i adapacija/, ali o tim novitetima, uslugama koje nudimo čitajte u našem idućem blogu!

Evo nas, tu smo, u 2021. godini. 8 uspješnih poslovnih godina je iza nas. Svaka nova godina je i novi izazov, avantura, put u nepoznato. I baš zato želimo biti bolji, jači, inovativniji. Puni smo planova i ideja, spremni smo na nove izazove. Čitajte nas i dalje, a mi ćemo se truditi da uvijek budemo zanimljivi, drugačiji, i u toku zbivanja!


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".