Sberbanka i Neel Con suradnja

Sberbanka i Neel Con suradnja

Neel Con agencije je za sve svoje klijente koji imaju potrebu kreditnog financiranja pri kupnji vlastite nekretnine, omogućila suradnju sa Sberbank d.d., bankom koju smo prepoznali kao inovativnu financijsku ustanovu orijentiranu prema klijentima i njihovim potrebama.

Sberbank je dio modrene Grupacije sa skoro 180 godina dugom tradicijom poslovanja, koja je jedna od najbrže rastućih i najprofitabilnijih institucija na svijetu, i vodeća banka na tržištu glede uvođenja inovativnih proizvoda temeljenih na izvrsnosti i najmodernijim tehnologijama.

Iako je ovaj period poznat po APN kreditima, Sberbank se odlučila na dodatni korak inovativnosti, te svojim klijentima u periodu od 06.04.2021 – 31.05.2021 nudi stambene kredite „Happy ponudom“ uz smanjenu kamatnu stopu, a sve to bez obvezujućih uvjeta kakve nude APN krediti.

Svim Neel Con klijentima koji pronađu svoju životnu nekretninu putem agencije omogućen je direktan pristup i podrška osobnih bankara Banke, s minimalnim odlascima u poslovnicu, te mogućnost ugovaranja online sastanaka.

U slučaju gotovinski kredita, iz vlastitog iskustva znamo kako mogućnost online suradnje i realizacije kredita čak i unutar 24h nije samo floskula, već usluga kakvu Sberbank pruža. Veoma ljubazna i pouzdana bankarica koju smo „upoznali“ online formularom, omogućila nam je realizaciju kredita unutar 24h radnim danom od dostave svih potrebnih dokumenata putem e-maila.

Stoga ako i vi želite zatražiti svoj kredit, te riješiti kupnju vlastite nekretnine putem Sberbank, slobodno se javite na mail: info@neelcon.hr, a mi ćemo se pobrinuti da vas djelatnici Banke čim prije kontaktiraju.


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".