O nas

Prvo Vam se želimo zahvaliti na posjeti naše internet stranice, i izraziti zadovoljstvo što ste izdvojili vaše vrijeme za nas.

Dopustite da Vam se predstavimo…

Neel con d.o.o. je specijalizirana licencirana agencija za promet nekretninama koja je počela s radom 2013. godine, sa registarskim brojem upisa 91/2013.

Naše poslovanje orijentirano je poglavito na šire područje Grada Pule, te cijele Istarske županije.

Neel Con team uvijek dostupnih, educiranih profesionalaca pružiti će Vam kvalitetnu uslugu uz uštedu vašeg vremena sa cjelovitom lepezom savjeta. Pružamo vam pravnu sigurnost u rješavanju svih administrativnih prepreka pri kupoprodaji nekretnina uz personalizirani pristup.

Kada je riječ o nekretninama i stanovanju, vođeni smo pozitivnom energijom, integritetom i entuzijazmom, stavljajući na raspolaganje naše znanje i iskustvo, prilagođavajući se Vašim potrebama kako bi se u najkraćem roku realizirao cjeloviti kupoprodajni proces.

Vođeni smo načelima dobrog gospodarstvenika, naš profilirani portfelj nekretnina dostupan je domaćim i inozemnim klijentima kojima pružamo kompletnu uslugu do realizacije željene kupoprodaje.

U našoj bazi podataka nudimo široku lepezu nekretnina čiji se broj svakim danom povećava, vjerujući da za svakog potencijalnog klijenta možemo pronaći željeno rješenje.

Neel con d.o.o. je članica Hrvatske Gospodarske Komore, potpisnica kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina, te web sjedišta ovlaštenih agenata i posrednika AGENTI.HR

Surađujemo sa odvjetničkim uredima i raznim specijalistima iz struke kako bi uvijek imali pravovremenu i cjelovitu informaciju te našim klijentima osigurali pravnu zaštitu u kupoprodajnom procesu.

Profesionalnim djelovanjem pružamo Vam kompletnu i specijaliziranu uslugu koja obuhvaća sve administrativno tehničke poslove do uručenja vlasničkog lista, ali i usluge nakon same kupoprodaje koje obuhvaćaju konzalting i gradnju.

Nadamo se da ćete uživati u ponudi naše internet stranice koju smo pripremili za vas od ponude samih nekretnina do dodatnih usluga koje vam možemo ponuditi.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, nedoumica ili nas želite pohvaliti odnosno iznijeti određene kritike molimo vas da nam se obratite na mail adresu info@neelcon.hr, jer samo zajedničkim radom i profesionalnim ulaganjem u svoje znanje, možemo doći do zajedničkog cilja zadovoljnog klijenta-posrednika.

A vaše zadovoljstvo je garancija za naš uspjeh!

Nenad Popović Nenad Popović

Ta spletna stran zapusti "piškotke" v računalniku za namene navigacije vsebine in anonimne zbirke statističnih podatkov o uporabi. Z uporabo te spletne strani potrjujete, da se strinjate s tem.