Zavarovanje

Možda ste i vi, poput mnogih naših klijenata, među onima koji su se odlučili za kupnju nekretnine putem naše agencije, adolazite iz drugih regija i zemalja, te na neko vrijeme ostavite vašu novu nekretninu samu, bez nadzora.

Upravo iz tog razloga agencija Neel Con odlučila je sklopiti poslovnu suradnju sa jednom od vodećih osiguravateljskih kuća u Hrvatskoj - Grawe osiguranje - te ponuditi našim klijentima pristupačnije i jednostavnije rješenje osiguranja kupljene nekrenine po vrlo povoljnim cijenama.

Kontaktirajte nas putem formulara ili nas nazovite na kontakt telefon: +385 98 825 415, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku proslijediti vaš upit referentu u osiguravateljskoj kući, koji će za vas napraviti informativni izračun. Isti će sadržavati i dodatni popust od 10% za sve naše klijente, a koji Grawe osiguranje odobrava za sve vrste osiguranja u kućanstvu.

Nemojte propustiti priliku i osigurajte svoju nekretninu na vrijeme!

Kontakt

Ta spletna stran zapusti "piškotke" v računalniku za namene navigacije vsebine in anonimne zbirke statističnih podatkov o uporabi. Z uporabo te spletne strani potrjujete, da se strinjate s tem.